Jdi na obsah Jdi na menu
 


tritros alias bolinskej koňák tomaš rosicky

12. 10. 2007

tritros******************** ple-meno: pólí žakúch, květan, gej, rambousek, hoťej, mirky lovec, rosa**************** vzor: tomas rosicky arsenal fc*************** klubova prislusnost:tj sokol zdislavice b************** post:midfíldr,stredak************** fandim:tomu kdo vede ligu a kde kope rosa*********** laska:diskoteky, fotbal, kone, kopacky, rock, tomas rosicky, veprovej bucek, farmareni, bouling domasin,radka kocurova, mirka*************** sen: ranč o tisici ročkách nebo menší jzd, kopacky z vesmiru, najky vole, dvojkytara, nekdy se opit, nebat se mirky ,sibenice z tricetipeti metru, ozenit se s mirkou na boulingu v domasine, polibit kopacky t. rosickeho, bejt slavnej disko zpevak, umet anglicky************** študia: věčnej žak vyučen truhlarem ale maka na maturite se zameril na ekonomii***************** zaliby: to co delaj vsichni, delani vola na koncertech wohnoutu, hadky se zlatanem o pravde pravd, oblikani pláč, gejove, slipy************** co by neudelal: priznal ze ma zlatan pravdu *************************************************************** achtung 4 you doneslo se k nam mily pavle mily pavle ze pry nejak vojebavas kulturni a spolecensky zivot.Je nam lito ale musime ti udelit dudku jako vystrahu pred tim nez dostanes na budku.zkratka usnout po dvouch pívech jak mula je trapny a ubohy a gejsky takhle muzes klatit leda pejsky.ber to jako radu vohol bradu zamisly se a vylez z podpatoflu borce.je to pruser dyz konak spinka jak skolak prvniho stupne. nesahas kosovi ani k jeho novym botam.bud se ozen nebo prides o hodnost.RUCE K LEJZRUM _ VODLET JAK SVINE. nechces preci certifikat uplakanka? premyslej o tom? nevaz se vodvař se?

Obrazekpavle geji žakuch.posledni sance pro tebe...zacne to usinanim a skončí to svatbou?fak brzdi a probud vs obě tu diskoteku. skola neni všechno.tam si možna machr ale to nestačí.

stýska se na m po tobe, býval si dobrym gejem ale co se z tebe stalo pardon spalo?

pavliku mi sme s tebou neopustime te .tvuj banik zdislavice

 

Náhledy fotografií ze složky tritrossovo

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

back to the oldschool

(odrej, 22. 1. 2008 18:27)

pavle vitej zpatky a nakopni ty zatahly patky, esi se nemylim tak si poradne tuhle protah mirku po ponorce jak za starejch casu..skoda ze to nevidela chudak adelka ..cha cha cha cha cha tak bacha abysa s teba nestala zase zatazena krysa::::))))))ma s u nas v redakci malou cenu tak se vo ni nestyd prihlasit a klauny radne vyhlasittřttttt

ondrášku,nepleť sebe ani ostatní =)

(tritromirka =), 5. 1. 2008 19:05)

Pavel neskáče jak pískám! ... ON néé!!!

pavle nevzdavej to!

(odrej, 26. 12. 2007 21:19)

naš pavlik už neni co byval.uvnitř sam sebe jakoby kus sebe ukrýval.pohledy uhybal večně se ošklíbal, když mirka nelíbal.
pak uz kolibal nad pivem usinal takový pavle nikdy si nebyval,furt ses jen usmíval.liga za našeho pavla:číslo uctu.
kontaktni osoba ...tel.722793511

2 piva a sis

(pavle pavle, 17. 12. 2007 12:27)

hej

(bolinskej koňák, 11. 12. 2007 21:59)

je to dobrý kleny chce víc šetřit

bu ka ke

(ondrej, 6. 12. 2007 22:03)

je mi li to ale zacne se to hejbat.. zadny servitkx se zatahlejma prasecima ohankama

fuk

(odrej, 30. 10. 2007 13:06)

mulo jedna zacni se projevovat