Jdi na obsah Jdi na menu
 


KOLIK VIŠNÍ TOLIK TŘEŠNÍ

7. 12. 2007
PROSTOR SVOBODY SLOVA PRO 4 YOU, KUJME PIKLE PIKLE KUJME SPEKULUJME HROŤME HROTY DO FOROTY,PRASKEJ DRBEJ DRBU POSLI PRDU VO NEJAKYM ZMRDU. OKA?OKA PROSTE NAMETY A STIZNOSTI OD A DO ZET BERU VSECHNO,VŠECHNO PROVARIME OKO NEZUSTANE SUCHY KAMEN NA KAMENI GEJ NA GEJOVI KOSA NA EDOVI,,,,,TAKZE NEZALEZI NA TOM Z AKEHO MESTA SI ALE ČO MAS V HLAVE HLAVNE. DO TOHO . . . . )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((( ((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))((( BBC DJ: ze sakulisí : TAKZE ZADNA SLAVA TEN KOSA, VUBEC NIC NEPREDVED, BLP. NECHME KOSU KOSOU PAC MA VO CEM PREMEJSLET. JAK JE VOLVOVOVOVOVO TEDA LIDI , JAK ZIJETE KOLEGOVE? TADY ZADNY SMENY NENAZTALY KOUKAM ZE TO JEBETE, TYHLE SPANKOVANY STRANKY .HE . CO MI NA TO REKNETE? ? MULY CO NIC ? FAK DIK SE TAK MOC NESTALO JEN SETI TI TII TITITTITI NO TAK PIS A JEDES LIP.

je tu brezen a my za kamna ne lezem. na schtrytu se suska ze je to pekne vo !-!ovně je to prej naky za tahly lidi stahly a kalby se cim dal vic vytracej z programu vetsiny geju, co stim? chce to alkohol do zil ve vice nez velkem mnozstvi? nevaz se odvaz se !!!!!!

mejdan ceka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

odreny udreny

(odrej, 5. 1. 2008 12:23)

very gůt

who is this

(to je muj nazzzor, 2. 1. 2008 16:04)

tak ňák to zapominam snad neproklinam zamitam a opominam ale nenamitam snadne to klima je-li to prima,je-li to jinak bude klima co urcuje dy ma kocovina nadela ňaka beata snad kreata tak tata se do to nakraja kraja mastafaja rasta fara dynk daja jak ta maja co medem mava na vseci strany jou jak stare panny ou ou tak dobrou gey jey jou....

kdo se boji sere v sini

(odrej, 26. 12. 2007 21:11)

proc ptam se proc do hovna skoč?ale proc?
stejny proč nejste schopny napsat se m proc4-_:?
ani to neni tak težky než aby to bylo složity._?
tak proc tréba zrovna ty tritrosi nenapiseš proč?
napič proč do hovna skoč?